4 Ağustos 2014 Pazartesi

New Girl -  Tanıtım




New  girl, Fox kanalının 2011 yılında yayına başlattığı hali hazırda 3 sezonu bulunan ve iddialı bir şekilde devam eden yapımlarından. Dizinin baş rolü ve aynı zamanda yapımcısı 500 Days Of Summer’dan tanıdığımız Zooey Deschanel -jess . 




Dizinin konusu Amerikan komedisinin bolca ekmeğini yediği garip ev arkadaşlıkları üzerine kurulu. Jess birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenince kendine yeni bir ev arıyor ve gördüğü ilanla erkek öğrenci yurdu kıvamında olan bulduğu eve taşınıyor ve olaylar gelişiyor.  Ev arkadaşları;  iletişim gurusu  Schmidt - Max Greenfield, bezginlerin şahı Nick- Jake Johnson ve eski basketçi  Winston - Lamorne Morris. Bunların yanına Jess’in çocukluk arkadaşı, güzeller güzeli modelimiz Cece - Hannah Simone ‘ da eklenince kadro kurulmuş ortam şenlenmiş oluyor.

Bol spoiler’lı karakter tanıtımına gelirsek;



Jess: Dizimizin başrolü, biraz saf, iyiniyetli, gergin durumları şarkı söyleyerek yatıştırmaya çalışan ilkokul öğretmeni. Aldatılıp kendine yeni ev arkadaşları buluyor ve kısa sürede ortama uyum sağlayıp kendini kabul ettiriyor. Jess’in başına bela olan ama vazgeçemediği sorunu ise her şeye ve herkese hemen inanması. 




Nick : Bezginlerin şahı demiştim düşününce az bile gelmiş kendisini tanımlamakta. Nick hukuk okulunu yarıda bırakmış ve kendini barmenlikde bulmuş bir karakter. Yazmaya çalıştığı zombilerle ilgili bir romanı var ama onda da pek başarılı olduğu söylenemez. Nick her şeye karşı, itiraz etmesi için mantıklı sebepleri olması bile gerekmiyor. Sürekli karamsar, İçkiye fazlasıyla düşkün. Schmidt olmasa doğal ortamında fazla devam edemeyecek biri. Evin en çulsuzu ama bir yandan da vazgeçilmezi. Zira Winston ile çocukluktan Schmidt ile de üniversiteden arkadaş. Garip bir şekilde de çok seviliyor.


Schmidt : Nick’in olmadan hayatını devam ettiremeyeceği kişi Schmidt,yemeğine vitamin karıştıran, cebine para koyan. Nick’e bu kadar bağlı olmasının sebebini Schmidt’in övündüğü haline gelişinde en büyük katkının Nickde olması. Fazlasıyla duygusal, yardımsever, düşünceli ama tüm bunlara tezat oldukça kendini beğenmiş. titiz, güzel yemek yapan, giyim kuşam konusunda Barney Stinson’la yarışır halde. Ev üyelerinden en hali vakti yerinde olanı. Çoğu zaman neden onlarla yaşadığını anlamasam da tam bir sevgi insanı deyip geçiyorum.





Cece : Jess’in çocukluk arkadaşı, Schmidt’in sevdalısı modelimiz. Tamamen farklı yollara sapsak da hiç kopamadığımız, her anımızda yanımızda olan , her şeyimizi bilen arkadaşlarımızı temsil ediyor.

Winston: Nick’in çocukluk arkadaşı. Profesyonel olarak Letonya liginde basketbol oynamış, sakatlanıp geri dönmüş. Fazlasıyla çekingen özellikle kızlar konusunda. 2. Bölümde pat diye diziye girip hiç yadırganmadığına göre iyi kurgulanmış.

Coach : Aslen ilk bölümde 3. Ev arkadaşı olarak yer alan Coach - Damon Wayans Jr.  2. Bölüm itibariyle birden yok oluyor ve yerini Winston’a bırakıyor. Merak etmeyin 3x07 itibariyle geri dönüyor.


Bunlara ek dizi konuk oyuncularını tanınmış oyunculardan seçerek izlenirliliğini arttırıyor. Julia rolüyle Masters of Sex’den Lizzy Caplan , Russel rolüyle My Best Friend’s Wedding’ın karizması Dermot Mulroney ve The Newsroom’un Sloan’ı Olivia MunnAdam BrodyJamie Lee Curtis bunlardan bazıları. Dizinin yeni sezon süprizi ise Jessica Biel.

4. sezon 16 Eylül itibariyle başlıyor, takipçilerine duyurulur.





Hiç yorum yok: