19 Mart 2013 Salı

2 Broke Girls

   
       Komedi dalında ses getiren işlerin yayınlandığı CBS kanalının 2011'de yayına başlattığı klasik bir hikayenin daha gerçekçi hali diyebileceğimiz bir yapım 2 Broke Girls.
     
      Tamamen farklı çevrelerden gelen 2 New York'lu genç kızın  Brooklyn'de küçük bir restaurantda kesişen hayatlarıyla başlıyor hikaye; Max ve Caroline.
   
      Max sokaklarda büyümüş bu yüzden oldukça sert ve ağzı bozuk , şartlar gereği düzgün bi eğitim alamamış ,gündüzleri bakıcılık geceleri garsonluk yapıp hayatını sürdürmeye çalışıyor.Kendiyle ilgili günü geçirmek dışında hiçbir hayali yok , Caroline'ın gelmesiyle işler değişiyor.
   
      Caroline ise zengin bir ailenin kızı , hırslı,hayatta her istediği olmuş ta ki babası dolandırılıcıktan hapse atılıp beş parasız kalana kadar. Düzgün bir eğitimi , kötü bir ünvanı ve kaçmak istediği eski zengin dostları var. Bu yüzden Max ile aynı restaurantda çalışmaya başlıyor. Amacı bi an önce içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmek. Max 'in yaratıcı cupcakeleri ama olmayan hırsı ,Caroline 'ın dahiyane iş fikirleriyle buluşup ikili ortak bir cupcake dükkanı açmanın hayaliyle para biriktirmeye başlıyorlar. Her bölüm sonu kasalarındaki para miktarının bize gösterilmesiyle biz de onlara ortak oluyoruz.
 
     Restaurantın aşçısı rus Oleg, kasası siyahi Earl , sahibi koreli Han ve üst kat komşuları polonyadan Sophie diziye renk katan yan karakterler.
 
     Şuan 2. sezonu devam etmekte olan dizinin reytinglerine bakılırsa uzun süreler devam edeceğini söyleyebilirim. Alternatif komedi arayanlara tavsiye olunur.



Tanıtım

Hiç yorum yok: